+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Који су фактори који утичу на притисак машине за резање косе?

Постоји много фактора који утичу на притисак машине за резање:

1. Дужина ћеличног ножа, дуже је укупна дужина производа, то је већа отпорност калупа, већи је потребан притисак.

2. Дебљина и тврдоћа производа, то је већа количина која је потребна за машину за сечење машине за одсецање картона и стварање пластичне деформације картона за производњу урезивања

3. Челични ножасти тањир тврдоће и површине траке, машина за резање косе треба да се заснива на дебљини картона да би одабрала одговарајућу тврдоћу дизајна траке, а трака мора бити превише широка, најбоље је да се пресеца на мале делове, са обе стране, што смањује притисак потребан за сечење.

Који су елементи мртвог сетова?

1. Изаберите врсту редоследа боје. Боја типа ГЦР и ЕЦР су два, ГЦР за сиву компоненту, ЕЦР за позадину уклоњен, препоручује се употреба ГЦР облика.

2. Да бисте утврдили машину за резање црне верзије тонске криве, када је слика сивих компоненти мања, обично црна верзија машине за заштиту од жигосне ознаке постављена је у црној верзији. Ако је слика висока засићеност, фотографија високе слике са контрастом, црна верзија се може подесити црне верзије кратког контраста контраста, ако је слика сиве компоненте већине дугорочне употребе црне верзије машине за резање умјетнина.

3. Црна верзија максималних ограничења различитих врста оригинала треба да има различите вредности, од 70% до 90% може бити, обично се користи 85%.

4. Укупна количина мастила у име четворобојне линије и максималне вредности, као што је премазивање папирног премаза, пожељно 330% до 380%, док је штампарија била око 260%.

5. Заштита позадине машине за заштиту од мамаца се углавном повећава у мрачном тону вредности, ако је изворни ниво тамног тона, онда се вредност може повећати, у супротном мањи је бољи.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд