+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Три фактора који утичу на притисак машине за резање косе!

Машина за сечење се углавном користи за одговарајуће неметалне материјале, наљепнице, урезивање и бронзирање, пасту, металне калупе, челичну жицу итд., Кроз отисак за одређени притисак, одштампани или картон који се увлачи у одређени облик . Да ли знате факторе који утичу на притисак резача? Следеће објашњава Ксиао Биан за вас.

1, дужине ножа, дуже је укупна дужина производа, то је већи отпор калупа, то је већи притисак потребан.

2, дебљине и тврдоће производа, машина за сечење у резу картона и пластичне деформације од пластичних материјала проузрокована већом потребом за урезивањем

3, челични ножни тањир тврдоће и површина траке, машина за резање дебљине треба да се заснива на дебљини картона да би одабрала одговарајућу тврдоћу дизајна траке, а трака мора бити превише широка, најбоље је да сечете На мале делове, са обе стране, што смањује притисак потребан за резање.

Машина за сечење се углавном користи за одговарајуће неметалне материјале, пасту, аутоматско отпад, машину за сечење помоћу челичног ножа, индустрију металног калупа, кроз отисак да врши одређени притисак, одштампани или картон се ваља у одређени облик, затим Знате ли сигуран рад машина за резање? Следеће објашњава Ксиао Биан за вас.

1, особље пре употребе машине за чишћење строго прије обављања обуке, разумијевање знања о сигурности у раду.

2, проверите да ли опрема може бити уобичајена опрема за рад, не може складиштити предмете на машини, како не би срушила машину или утицала на рад, често на машину, као што су мазива.

3, машина у поправци, подешавању, уља, чишћења за одржавање, мора бити у заустављеном стању, а сигурносни поклопац уређаја отворити дугме за закључавање да бисте га притиснули.

4, фолд, инсталирајте шаблон, морате отворити поставке заштите, а пажљиво проверити да ли је причвршћивање сигурно.

5, строго је забрањено оштећење опреме у сигурносним и заштитним уређајима, у употреби машине за сечење, да прати коришћење сигурносних правила, да престане да користи време за постављање у разумном положају, тако да се и машина Не могу се оштетити Лична безбедносна питања.

Наведено је Ксиаобиан да објасни неке од ваших радова о сигурном раду машине за резање, желите помоћу машине за сечење у случају помоћи.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд