+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Постојао је период засићења на тржишту за машину за сечење арматуре

Овде је период засићења на тржишту Машине за сечење Свинг Арм

Камена ножна ручица, односно различита дубина обраде камених облога, може се прерадити у камен испод мање од 1 м3, може се окренути, у великој мери штеди камене ресурсе, такође погодне за заштиту животне средине. Различите врсте камених материјала могу се обрадити и обрадити уз високу ефикасност и ефикасну употребу ситних камених материјала како би производни трошкови били нижи. У процесу обраде, сечење резања плоча врши се ручно сечење, полуаутоматска машина за сечење Свинг Арм и резање машина са нумеричком контролном ручицом. Ручно сечење је флексибилно и практично, али ручни квалитет сечења је лош, величина грешке је велика, материјал је велики, накнадна обрада посла је велика, а радно стање је лоше, ефикасност производње је ниска.

Полуаутоматска машина за сечење ролета, квалитет резног радног комада је бољи, јер се користи за сечење, није погодан за појединачну компоненту, ситно сечење и велике сечење. Остале врсте полуаутоматских машина за сечење Свинг Арм Цуттинг Мацхине смањују интензитет рада радника, али функција је једноставна, погодна за неке делове сечења са правилнијим обликом. У поређењу са ручним и полуаутоматским резним резањем, ЦНЦ сечење може ефикасно побољшати ефикасност и квалитет сечења резања плоча и смањити интензитет рада оператера. Поред развоја модерне машинске индустрије побољшана је и ефикасност рада и квалитет производа резања плоча. Стога, тржишни потенцијал ЦНЦ Свинг Арм машине за сечење је и даље веома велики, а тржишна перспектива је оптимистична.

Тржиште индустрије ножева за нокте се појавило као засићено стање, неке нове компаније су се непрекидно поплављавале у индустрију, појављивање производње је у потпуности на тржишту, неки проблеми као што су недостатак иновација у нашој земљи. Друго, због керамичке индустрије у нашој земљи још увек није зрела и спецификација, а потражња на тржишту је велика, што даје мало простора за преживљавање малих предузећа, али треба напоменути: због конкуренције у керамичкој индустрији врло је жестока, сирова Материјална цена је велика, што доводи до тога да нека предузећа користе инфериорну сировину, смањују трошкове производње, што резултира у томе да се квалитет производа не гарантује. Иако нема мање интензивног цјеновног рата, али за овакав феномен и даље постоји, ако је ваша компанија УСЕС оваква врста метода, па је коначни један лажни потез који може изгубити игру.

Техника резања плочице Машина за сечење Свинг Арм

Керамичка плочица је у процесу сечења, када је оштрена линија ожиљка ножа танка, ивица опеке коју керамичка плочица притиска пукотина је све лепша. Напротив, што су дубље и дебље линије ножа, то је више нагнуто дно цигле, што је више нагнуто, па чак и зглобно. Фосхан Свинг Арм Машина за сечење да подели вештину коришћења машине за сечење Свинг Арм:

1. Не користите сечиво да бисте притиснули опеку у раду машине за сечење Свинг Арм.

2. Када се машина за сечење руку исецује, повуците "ручку" у горњи положај управљача како бисте избегли судар сечива са плочицама. Нож се неће користити због дефекта.

3, машина за сечење, сечење ручице за помицање на потисну шипку на задњем крају, дозволите притисак светлосног ножа на керамичку плочицу, одговарајућу контролу вретена пре напред и заштитну утичницу, притисну ногу ставите на керамичку плочицу, додирните задњи део гурања и Ручица за вучу, керамичка плочица може бити као ожиљна руптура.

4. Машина за сечење ручице за арханизацију или друге конвексне конкавне и друге плочице, замените нож! Керамичка плочица на грубој површини ће скратити радни век сечива.

Какав је статус резач клатна у нашој земљи?

Машина за сечење Свинг Арм тренутно преовлађује на тржишту типа 8-16, који се користи за обраду терасе од цигле, подножје ногу, унутрашњи зид од 45 степени угао и други једнократни крај, сјај високог квалитета. Понудиће се широком керамичком творницом за обраду плочица.

Предности: Машине и опрема за фабрику керамичких плочица, сада су најпримјернија комбинација машина за сечење са кружним рукохватима + кружна оштрица, која се први пут користи у обради каскадне цигле, линије сидра и друге обраде керамике, предности, високе прецизности обраде, брзине и Друге карактеристике.

22t 27t automatic hydraulic swing arm cutting machine.jpg

side.jpg

Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд