+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Радни принцип уградње машине за резање косе

Тренутно корисници висококвалитетних захтева штампарске индустрије расте, дизајн кутије је такође све сложенији. Да би се одржао опсег грешака од ± 0,15мм, потребно је пробати квалификовану машину за резање. Истовремено, обратите пажњу на кораке прилагођавања, нарочито станице за исхрану и папир, да бисте дошли до времена пред регулацију.

Принцип рада: равна машина за резање дебљине за резање дебљине и облик резног механизма су равни. Шаблон је причвршћен на равној фази и листа се поставља на платно (доњи плочник). Рад, плоча за резање плоча фиксирана, плоча притиска кроз покретну шипку шипке коленастог вратила, чинећи платформу и притисну плочу константним притиском квачила, сваки притисак ће бити време да се постигне резање. Заједничка машина за сечење са равним притиском са вертикалном машином за резање и хоризонталном машином за резање. У овом тренутку, вертикална машина за резање се углавном модифицира са равним тлаком за равну штампу; и хоризонтална машина за сечење машине за резање и монохромна офсет машина за штампање слична је са дијелом за храњење, обликованим делом, дијелом материјала, а неки имају аутоматску опрему за чишћење и остале компоненте.

Предности и мане: Као резултат рада машине за сечење са равним притиском са другом опремом за резање, има једноставну структуру, лако одржавање, једноставно руковање, једноставно заменити плочу за резање плоча, погодна за различите тежинске материјале, низ предности, тако да има широк спектар тржишта. Међутим, његови недостаци су такође очигледни, на примјер, потребан је велики притисак на рад, што резултира интензитетом рада, слабом производном ефикасношћу. То је широк спектар примена, погодан за склапање картонских кутија, кутије за паковање, третман за резање урезаних кутија, је кориштење уобичајене кућне опреме за резање.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд