+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Разлог зашто је смањена прецизност машине за резање

Једна, на варијанти резања или сечења, није дозвољена. Дуготрајна употреба машине доводи до тога да оквир за резање или плочу за резање на позицији блокира хабање, тако да је размак превелик и доводи до смањења тачности резања. Блок позиционирања треба заменити у овом тренутку. Избацивање стране плоче позиционирања је важан фактор у бочном позиционирању није дозвољено. Пошто позиционирање бирања није довољно да би се надокнадило добро хабање, то ће проузроковати лошу позициону позицију точности позиционирања. У том тренутку замените бочну позицију.

Друго, пре и после позиционирања растојања висине клатна је премала. Пошто дужина ланца има одређену грешку, ако је растојање позиционирања премала, онда предње и задње позиционирање не може елиминисати грешку ланца, што утиче на прецизност резања. У овом тренутку треба да се подеси пре позиционирања висилице клатна или позиционог клатна, тако да је предњи и задњи позициони оквир за заустављање зуба од 2мм ~ 3мм одвојен.

Треће, притисак снимања је сувише мали или неуједначен. Ако активна зубна еластичност постане мања због дуготрајне употребе, то ће довести до пада или пада папира током процеса преноса, што директно утиче на прецизност резања. Неуједначен притисак између пријемника може довести до папира у процес преокрета. У овом тренутку треба промјенити активне зубе. Поред тога, фиксирани зуби на хоризонталној висини такође треба да буду конзистентни, у супротном може бити у сударима за пригушивање папира или грипера папирних бора, који утичу на тачност резања.

Четврти процес преноса картона, главног издужења и издужења ланца погона, директно ће утицати на тачност позиционирања пре сечења. У овом тренутку замијените ланац. Трошење механизама са прекидима, што доводи до реда зуба у заустављању или започињања процеса тресања, такође ће утицати на прецизност резања муља. У овом случају генерално утичу само на тачност позиционирања, овај пут треба да буде благовремено одржавање.

Горње четири тачке су машине за резање мјерних тачака резања прецизности није високих механичких разлога, потреба за радом и одржавањем особља на машини за одржавање, благовремену контролу и одржавање како би се осигурала најбоља режим рада машине за резање.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд