+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Одржавање машине за хладно пресовање је веома важно

Машина за хладно пресовање је једна од најчешће коришћених машина у дрвној индустрији. Углавном се користи за лепљење и фурнирање плочастог намештаја. Након употребе Машине за хладно пресовање, машина за хладно пресовање за одржавање. Одржавање машине за хладно пресовање садржи комплетан сет стандарда. Када изађемо, како да одржавамо машину за хладну штампу? Овде за све да се представи.

1, након завршетка сваке класе мора се очистити преса и осигурати да се вијак очисти.

2, недељне турбине, лопатице, вијак за подмазивање, подизање вијка и уље за пуњење ораха. 3, површину цилиндричног уља треба одржавати између 25-45 мм, као што је површина уља испод 25 мм треба напунити хидрауличним уљима, резервоар за гориво, прво морате у горњем и доњем столу падати преко 100 мм висине блока, а затим пунити Рад на нафту. 4, талас клипа цилиндра или оштар звук, гас треба испразнити

5, је строго забрањен цилиндар преко употребе путовања, да би се забранио притисак или оптерећење тлака настаје при обради.

Одржавање машине за хладно пресовање је веома важно, само је исправно одржавање, како би се смањио отказ хладњача, продужио вијек трајања машине за хладно пресовање, више садржаја везаних за хладно пресовање, молимо посјетите нашу веб страницу или телефон контактирајте наше произвођаче како бисте научили Више

Разумети цену машине за хладно пресовање потребно је прво да разумеју ову опрему или знају цену, али не знају како да користе шта је то значење! У Хенанској производњи опреме за хладну штампу произвођачи имају пуно, али су веома упознати са технологијом Цолд Пресс Мацхине, ако желите да се укључите у пројекат Цолд Пресс Мацхине, морамо наћи професионалне произвођаче да набавимо опрему и услуге.

Наше техничко особље данас да вам дамо сљедеће знање науке о Цолд Пресс Мацхине:

Машина за хладно пресовање, то јест хладни и суви компресор. Количина водене паре у компримованом ваздуху одређује се температуром компримованог ваздуха: смањује се температура компримованог ваздуха како би се смањио садржај водене паре у компримованом ваздуху, док се притисак компримованог ваздуха у суштини константно одржавао, а вишак водене паре Кондензираће се у течност. Хладна и сува машина (смрзнути сушач) је употреба овог принципа коришћењем технологије расхлађивања за сушење компримованог ваздуха.

Машина за хладно пресовање подијељена је на вијчану машину за хладно пресовање и хидрауличну машину за хладно пресовање. Једна машина за хладно пресовање са вијком има турбину, дугорочно одржавање, рањива. Хидраулична машина за хладно пресовање. Лако за цурење без честог одржавања, високе ефикасности. Цена машине за хладну штампу чак и ако исти модел на тржишту постоји другачије, а ми желимо понудити понуду можда жели Ксинкианг Ким Ли столарској инспекцији, различитим типовима компаније Цолд Пресс Мацхине за одржавање разумне понуде, и увијек корисничке Вредно Да се упознам.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд