+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Развојни тренд контроле штедње енергије за хидрауличну машину за сечење

Тренд развоја контроле уштеде енергије за хидрауличну машину за резање.

У области хидрауличне машине за сечење резања, сврха контроле уштеде енергије није само побољшање ефикасности горива, већ и постизање серије ефеката који смањују трошкове употребе. Према подацима, скоро 40% неуспјеха инжењерске машине долази из хидрауличног система, а око 15% грешке долази из мотора. Технологија штедње енергије може побољшати однос коришћења енергије мотора, смањити губитак хидрауличког система, систем напајања и учитати потребну снагу како би се боље ускладио, смањио интензитет рада мотора и хидрауличких компоненти, побољшао поузданост опреме у употреби.

Од развоја домаћег и иностраног развоја, контрола хидрауличног уређаја за сечење са уштедом енергије има следеће трендове:

1) пропорционална контрола контроле електро-хидрауличког односа примењена је на инжењерске машине од раних осамдесетих година прошлог века, и широко се користи у машинама за хидрауличне машине за резање. Електро-хидрауличка пропорционална технологија која се користи у инжењерској машини, може спасити сложену, велику хидрауличку линију преноса сигнала, хидрауличке параметре преноса сигнала струје, не само да може убрзати системски одзив и учинити читаву хидрауличку контролу надмоћнијег управљања системом подесније и флексибилније. Након уласка у 90 с, развојем рачунарске технологије, електро-хидрауличка пропорционална контрола даље "интелигентна", електро-хидраулична пропорционална пумпа и примена пропорционалног вентила расте, па се тако појављује "интелигентна хидрауличка машина за резање косе". Пре свега у следећим аспектима: Пре свега, рачунари могу аутоматски надзирати хидраулички систем и параметре рада дизел мотора, као што су притисак, брзина ротације дизел мотора, према овим параметрима и може аутоматски контролирати цијели хидраулични рез Помични систем ради у високој ефикасности и уштеди енергију.Поред тога, може да заврши неке полуаутоматске операције, као што су равно, нагиб итд., Како би се смањио степен стручности возача, али се квалитет рада може значајно поправити Треће, дијагноза грешке може се направити у складу са утврђеним радним параметрима, како би се олакшало одржавање хидрауличног дијаметра Инг Мацхине. Перформансе машине за резање хидраулике су значајно побољшане.

2) контрола електричног распршивања дизел мотора у традиционалном механичком регулисању брзине дизел мотора, на циркулационо уље пумпе за убризгавање горива и на почетни угао убризгавања уља утиче брзина ротације, што чини учинак дизел мотора Тешко се додатно побољшати. Након примене на контроли ефи-а са дизелским мотором, може се убрзати циклус уља и уље за убризгавање горива. Угао више не утиче на брзину ротације, што омогућава хидрауличну машину за сечење у најбољем стању и убрзава брзину одзива. Развој регулатора дизелских електричних прскалица је важан део за побољшање енергетске ефикасности машине за резање хидрауличног дијењача.

3) контрола осетљивости оптерећења ће наставити да развија контролу сензора оптерећења од седамдесетих година прошлог века, а произвођачи хидрауличких компоненти инжењерских машина покренули су низ сродних производа. Систем има добру енергетску ефикасност и маневарност, а чак и неквалификовани возачи могу брзо да се прилагоде. Пропорционални вентил за дистрибуцију додатно унапређује технологију осетљивости оптерећења у примени хидрауличног уређаја за резање резања, чинећи маневарску способност да побољша хидрауличну машину за резање, решава западне земље због недостатка квалификованог возача. Због тога ће потражња контроле сензора оптерећења хидрауличке машине за резање у развијеним земљама још више порасти.

4) шест вишесмерних вентила наставља да постоји Иако четворосмерни систем за сензор оптерећења може пружити тачан рад, али не и све ситуације захтијева тачан рад, а квалификовани возачи могу користити и хидрауличку машину за резање силе која врши оптерећење за потпуну тачност рада. Што је још важније, висока цена система сензора оптерећења ограничава његову примјену у земљама у развоју. Тренутно, многи од светски познатих произвођача машина за сечење хидрауличних машина за резање, њихови производи користе и четворосмерну контролу вентила са хидрауличном машином за резање на притисак, користе шест хидрауличких система вентила, као што су проток позитивне и негативне контроле протока хидраулике Машина за резање. Зреле технике производње и ниских цена омогућит ће шестосмерни вишеканални вентил да настави са радом.

5) како би се додатно побољшала контрола вентила и контрола уштеде енергије у шест генералних вишесмерних вентила у хидрауличном систему, још увијек се могу побољшати многа места, као што је маневарска способност, уштеда енергије, с обзиром на чињеницу да је фабрика за резање У студији у иностранству.

6) вишефункционална комбинација за побољшање перформанси хидрауличне машине за сечење, комбинација различитих мјера штедње енергије ће бити опсежнија. У претходном систему, хидраулична пумпа је интегрисана са пуно функција, али због ограничења различитих услова, не више од три. Као што је приказано на слици 14 хидрауличке пумпе, интегрирани прекид притиска, контрола протока и функција ограничења снаге, тренутно је на тржишту релативно популаран и све врсте хидрауличних пумпи, дијаграм такође има разне функције. Са развојем хидрауличке технологије могуће је интегрирати више функција на пумпу.

7) контрола променљивих параметара како би се боље прилагођавала свим врстама захтева за оптерећивање хидрауличних машина за резање, у случајевима динамичког система неких компоненти интерне контроле неће више бити параметри постављени у фиксној вредности, већ могу радити са хидрауличном машином за резање Специфична ситуација и промене. На пример, у производњи ЕКС серије Хитацхи грађевинске машине Хидраулиц Дие Цуттинг Мацхине, диференцијални притисак компензатор притиска може да се промени у складу са радним условом, побољшава прилагодљивост рада Хидрауличне машине за резање. Може се предвидјети да у будућем електроенергетском систему Хидраулиц Дие Цуттинг Мацхине могу се подесити више параметара контроле, чиме се Хидраулиц Дие Цуттинг Мацхине чини ефикаснијим и лакшим за рад.

8) Пумпа - контрола усклађивања мотора ће даље бити "интелигентна" помоћу технологије рачунарске контроле, контрола усклађивања пумпе и мотора ће даље остварити "интелигентни", комбинација између њих ће бити ближе, да би се остварила интеграција контроле . У овој контроли, регулатор може, према промени услова рада, аутоматски подесити хидрауличну пумпу и мотор, гарантовано издувавање за потребе рада, врши најмању потрошњу горива.

company.jpg

Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд