+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Метода прераде хидрауличког хладног преса

Хидраулична машина за хладну штампу је машина за хладно пресовање, у поређењу са општом машином за хладну штампу, хидрауличком хладном штампом у свим аспектима добрих перформанси и малим шумом, брзином подизања. Хидраулична машина за хладну штампу ради неко време, потреба за пуњење хидрауличког уља хладног преса, специфичан начин пуњења горива на следећи начин:

1, рука постављена паралелно са правцем стазе и скрените лево након окретања положаја од 45 °, тако да се клипњача цилиндра цилиндра потпуно проширила, клипњача цилиндра клипњаче се потпуно повуче, полако према доле, па лопата Буцкет на тло, а затим искључите мотор, отворите вентил за отпуштање резервоара, повуците рад ручке, педале неколико пута да бисте ослободили тежину узроковану преосталим притиском система.

2, са бензином темељито очистите спојнице цеви, прикључак пумпе и мотора, ставите уљни утикач, резервоар за гориво на врху пуњења горива и дно одвода уља и његовог окружења.

3, отворите вентил за испуштање уља и дно утикача за испуштање уља, тако да све старо уље у резервоар за уље уље.

4, отворите резервоар за гориво да бисте уклонили резервоар за гориво, извадите филтер за гориво, проверите дно резервоара и његову страну, угао преосталог уља садржи метал прах или друге нечистоће. Темељно очистите резервоар, прво двапут чистите дизел, а затим користите компримовани ваздух унутар резервоара за гориво. Проверите унутрашње углове да ли постоје преостали муљ, нечистоће итд., Док се до сада не очисти, и на крају поново исперите ново уље.

5, рушење цеви.

6, уклоните системски филтер за сав филтер. Замените филтер, потребно је пажљиво провјерити филтер са или без металне прашине или других нечистоћа, тако да можете разумјети дијелове хабања система.

7, пустите главну хидрауличну пумпу, ротациони мотор, шупљину мотора унутар старог уља и напуните новим уљима.

Хидраулична машина за хладну штампу Машина за пресовање са хладном пресовањем за метод пуњења горива за све који ће овде представити, ако сте заинтересовани за садржај нашег увода, можете прегледати нашу званичну веб локацију или телефон контактирајте наше произвођаче да бисте разумели.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд