+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Увод у факторе машине за резање косе

Каква машина за сечење?

1, машина за резање кружног притиска

Ваљак је еквивалентан цилиндру за утискивање, притисак резања; Други је калуп за ножеве. Ваљкасти ножни ваљак има двије главне категорије дрвета и метала, од којих су претходно углавном израђени дебели валовити картон, који има хемијску корозију или метод електронског гравирања за обраду калупа металне бубњеве, углавном за самолепљиве етикете и сечење заштитних знакова. Је такође метални ножни ваљак од метала, углавном се користи у дугогодишњим производима високог квалитета, употреби дробљења или смицања.

2, машина за резање кружног притиска

Машина за сечење кружног притиска у примени тржишта ретко, нема професионалног произвођача, овдје их не понављајте.

3, Машина за сечење са равним притиском

Флат Дие Цуттинг Мацхине је тренутно најчешће коришћена најчешћа врста, али и модели домаћих и страних произвођача.

1, плоча за резање плочице за резање, ако је облик комплекса или уређена пуно делова који се налазе у живо, а тачка за резање је врло мала, врло мало, лако је узроковати сечење када је верзија. У овом тренутку би требало бити прикладно повећати број поена, ако је могуће, треба да буде дужина дужине радног предмета и правац папира да буде конзистентан.

2, ако је верзија еластичне траке (или сунђера) за млађом резањем превише мекана, не може успјешно одскакати папир, такођер ће проузроковати лабаву верзију. У овом тренутку треба користити високу тврдоћу, добру еластичност висококвалитетне еластичне траке (или сунђера).

3, ред притисака је прерано за покретање мале верзије важних разлога. Након сечења, када је покретна платформа спуштена, иако је папир еластична трака (спужва) из линије ножа, али зато што је еластична трака (сунђер) углавном виша од ножне линије од 2 до 3 мм, овај пут ако Хватачица Почетак покрета, то ће бити због еластичне траке (спужва) и даље ће притиснути папир на поду за резање и лако се руши папир изазван отмичком верзијом. У овом тренутку требало би да буде слободан механизам са прекидима и главна спојница главне осовине точкова за подешавање покретне платформе од горње мртве тачке која је изнад 7 до 8 мм (валовита сечења када сечење треба да буде од 10 до 15 мм), ред притиска је почео да се помера .


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд