+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Како функционише Машина за хладну штампу?

Машина за хладно пресовање, ми смо у свакодневном животу, рад се често користи, али не знају сви о "хидрауличкој штампи" да ли да знају? Машина за хладно пресовање ради у облику отприлике тачака: тип вијака, хидраулички тип. Опште хидрауличне перформансе хладног преса у свим аспектима бољег. Хидраулична радна бука машина за хладну струју је мала, брза брзина подизања. Главне компоненте хидрауличне хладне машине за пресовање углавном: хидраулички систем, електрични систем управљања, плоча притиска и састав тела.

Главна структура хидрауличне хладњаче машине

Углавном: хидраулички систем, електрични систем управљања, плоча притиска и састав тела.

Хидраулички систем: састоји се од цилиндра, резервоара за гориво, уљне пумпе, мотора за уље пумпе, регулационог вентила и манометра. Резервоар је напуњен уљем, који пумпа пумпа за уље пумпа за уље пумпе. Уље се шаље у цилиндар повезивањем цеви како би цилиндар радио. Прекидни вентил може учинити преса у процесу екструзије да створи повратни притисак, игра глатку улогу, електромагнетну лопту. Вентил се користи за одржавање притиска постављеног од стране система, а манометар се користи за приказ притиска.

Електрични регулациони систем: углавном путем главног кола и управљачког круга, коло помоћу аутоматских прекидача, осигурача, АЦ-а на моторном уређају за притисак, соленоидни вентил, као што су преоптерећење, кратки спој, губитак притиска и заштита од пренапона.

Платен механизам за балансирање: углавном балансно подизање сталка, дизалица, ротирајућа осовина. Комбинација лежаја фиксне ротације, лијево и десно две балансираног сталка монтираног на труп трупа. Два крака ротирајуће осовине су причвршћена са подизањем зупчаника. Оба краја ротирајуће осовине су опремљена са лежајевима тако да се могу флексибилно окретати окретном вратилом. Када се подизна плоча подиже, опрема за подизање не балира рацк? Ротирајте тако да плоча притиска у процесу подизања увек буде уравнотежена.

Платен: састоји се од горње плоче и доње плоче. Горња и доња плоча су заварени профили и челична плоча, радна површина просечне машине за глодање великог глодалице, како би се осигурала глатка и глатка радна равнина. Плоча за горњи притисак је повезана са цилиндричном шипком цилиндра, а подизање и спуштање тлачне плоче остварује се подизањем и спуштањем цилиндра. Испод плоче под притиском директно заварене до основе трупа. Створити целу конструкцију.

Труп: заварен челичним плочама, компактна конструкција, добра чврстоћа.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд