+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Машина за сечење треба да обрати пажњу и реши седам главних проблема

Прво, делови опреме обрађују квалитет и прецизност монтирања

Ограничено техничким нивоом производње машина за домаћинство, Машина за резање, мноштво делова грубе обраде. На пример, механизам са прекидима и главни погонски систем и ланац између тачности усклађивања и производње директно утичу на брзину машине, ако тачност склопа утиче на тачност резања и изазива буку. Још један примјер је механизам притиска у лукном бару и покретна платформа за одређивање празнине је неразумна, проузроковати вибрације, утјецати на брзину и тачност.

Друго, повремене институције, ланци и храњење зуба

Машина за сечење са рачвастим навојем за коришћење једнаког механизма за индексирање кормила, облик камере је разумно кључ. Тврдоћа ланца до умјерене, сувише чврсте или сувише опуштене утјече на прецизност резања. Машина за сечење са равним притиском за исхрану папира је углавном чврста, али код брзог кретања и даље је лако деформирати, инерција у случају нужде. Добри зуби високе тврдоће и лагане тежине, угао и притиска величине умереног.

Треће, преносни систем

Погон главног погона струје погоњен мотором и пужним редукторима. Црвене зупчанице су углавном хеличасти зупци, треба напоменути да када је црвени точак и пужна опрема у подколку, зуби и зуби између величине окрета су прикладни. Реакција је превелика, црвена брзина није глатка; Реакција је премала, није погодна за проток мазива. Постоји ирационалан угао притиска који ће утицати на глаткоћу преноса.

Четири, верзија за резање, нож за резање и гума

Ова три су основни делови за сечење, они су директно повезани са квалитетом резања. Плоча захтева уједначену густину, малу тежину, високу тврдоћу, добру флексибилност, једноставну обраду, глатку, јаку, линију ножа уграђену након стабилности и може се замијенити неколико пута. Нож ивице до оштрине, висина ножа и велики нож савијања малих. Чврстоћа гумене траке треба да буде умерена, не може стегнути ивицу ножа, нити еластичност није довољна.

Пето, брзина преноса и механизам позиционирања

У овом тренутку, најчешће коришћена метода је континуирано храњење, односно предња страна и задњи део папира се увек преклапају. Ова метода је глатка, брза, али брзо померање папира о позиционирању предрегулације има велики утицај, док папир након силе непрекидно стиска или одбија, што доводи до позиционирања није дозвољено. Идеална машина за резање са резањем би требало да обезбеди да брзина резања у исто време истовремено буде што је могуће нижа на папиру.

Шест, водич ланца

Улога водилице у позиционирању и контроли ланца. Дебљина водилице треба бити погодна и може бити уграђена у ланац. Растојање између горње и доње шине мора да обезбеди да се ланац кроз глатку, премаљену, повећава отпорност на пренос; Превелики ланац који је лако побиједити. Путања водилице и дужине ланца такође имају одређени утицај на перформансе машине.

Седам, институције притиска

Најважнији уређај машине за резање је механизам притиска. Тренутно најчешћи механизам двоструког ланчаног трака, ручица врти једну недељу, активира платформу два пута да постигне највишу граничну позицију. Да би се обезбедио квалитет резања, целокупна платформа би требало да буде присиљена чак и под притиском. Дакле, радна површина горње и доње платформе мора бити паралелна. Ако је дизајн неразуман, изазватиће неједнак притисак, празно путовање је превелико.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд