+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Машина за резање Дие-цут Вхен тхе Бурст Лине Солутион!

Неки клијенти су питали Ксиао Биан да је отказао машину за резање, али није знао где се налази проблем, а касније са малом серијом произвођача описао је малу пропусност машине за сечење, Ксиаобиан је чуо ове случајеве како би знао машину Машина за сечење умрла кад је линија пуцања , шта је машина за резање умрла када је раскринкала? Уобичајено о производу у машини за сечење са равним притиском, резање или завршно преклапање, урезивање на папирну пукотину. Овај неуспех се често јавља у телу машине за сечење; како се бавити овим ситуацијама? Машина за пробијање шипке Ксиаобиан вам рећи;

Прво, дебљина папира (плоча) је превелика, кратка линија напада, овог пута би требало да буде прихватљив избор висине жице за резање плоча.

Друго, челична плоча за папир након експлозивне линије, овог пута би требало да буде танак папир.

Треће, притисак машине за резање је превелик када је експлозивна линија, овај пут треба да се смањи притисак, тако да се страна отпада само разликује.

Четврти, калуп за одвајање или крај папира превише густа, усказна, експлозивна линија. Требало би да користите одговарајућу дебљину угађања, умјерену ширину умерене.

5, папира оштар, низак садржај воде, посебно преко полираног папира високе температуре, резање у случају експлозије. У овом тренутку, у матрици пре прве влажности папира, може се користити за заливање папира сиромашној води, додати свој садржај воде, тако да је ниво благо флексибилне, а затим и машина за сечење. Након сечења ако је кутија када линија распршивања, на боку на води, смањити ситуацију пуцања.

Шест, одштампајте изглед великог подручја плаве или црне и друге тамне боје, изрезати по експлозивној боји, разбити линију. Када штампате, додајте мастило или додајте мастило адитива у тамном мастилу да бисте побољшали приањање мастила на папиру, смањите боју експлозије, појаву линије пукотине.

Седам, одрежите акумулацију папирног праха у слоту у експлозивној линији. Оператери би требали брзо искоријенити чист папир, материју и тако даље.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд