+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Брзина сечења машине за сечење

Са развојем савремене машине за прераду индустрије, за континуирано побољшање квалитета и тачности сечења, за побољшање ефикасности производње, смањивање трошкова производње, повећава се и захтев за високим интелигентним и аутоматским резањем. Развој ЦНЦ машина за сечење мора задовољити захтеве савремене механичке обраде. Резач је подељен на резач пламена, машина за резање плазме, машина за ласерско сечење, резање воде итд. Машина за ласерско резање је најефикаснија, прецизност сечења и дебљина сечења је углавном мала. Брзина резања машине за резање плазме је такође врло брза, а површина реза има одређени нагиб. Машина за резање пламена намењена је чврстом угљеничном челичном материјалу. Машина за ласерско сечење је најефикаснија, прецизност сечења и дебљина сечења је углавном мала.

Опсег примене

Машина за сечење која се користи са металном и неметалном индустријом, уопштено, упоређивање тачака неметалне индустрије, као што су резани камен, машина за сечење камена, машина за сечење воде, резача за сечење, тканине и пластике, производи од хемијских влакана са машином за ласерско сечење, Машина за сечење сечива, Машине за резање метала имају машину за сечење пламеном, машину за сечење плазмом, машину за сечење пламена, ЦНЦ машину за сечење у унутрашњости и ручне две врсте, категорију приручника, мали спортски ауто, полуаутоматски, чист ручни, са ЦНЦ , глатка ЦНЦ машина за сечење, конзолна ЦНЦ машина за сечење, ЦНЦ резна машина за радну површину, нож за сечење међуспремника и тако даље!

трошак

Најскупља ласерска машина за сечење, а такође је и врста високе технологије прецизности и најефикасније опреме за резање, машина за сечење водених ножа, машине за резање пламена су релативно ниске, машина за резање плазме користи најнижу цену (по комаду)

У производној линији горњег шупљег стакла или у циљу побољшања производне варијанте, одабрали смо стаклени аутоматски специјални секач, али у куповини следећих тачака:

И. Прецизност резања

Обично је потребно да буде испод 0.5мм за класу грађевинске индустрије; Међутим, захтев за аутомобилски рефлектор је испод 0. Олмм. Произвођачи машина за обезбеђивање прецизности углавном су у плусу или минусу 0. 2 мм, али не може видети увођење приручника за производ, светло би требало да буде комплетно када тест прихватљивости смањује прецизност програма, да би се измерила стварна прецизност резања производа, обично имамо десетак испитаних површина узорка. Тестирањем можемо у потпуности схватити равност резне платформе и контролу синхронизације система управљања.

2. Брзина сечења

На основу премошћавања прецизности сечења, можемо ли говорити о брзини због кратке платформе за резање, са очима највише брзине, тешко је утврдити да ли можемо користити серво погон за резање помоћу софтверске симулације функције да проверимо да ли брзина мотора да постигне највише. Не сјечите брзину резања, повећајте додавање и смањујте брзину. Осовине се могу тестирати засебно и истовремено.

3. Аутоматска функција оптимизације уцртавања

На крају машине за сечење, узмите у обзир трошкове обраде и обим специфичности дела, углавном не високо образовани људи који се осуше, што захтева да се машина за резање једноставно и лако разуме, није превише компликована, у супротном постоји бити сјајне приступачне машине не би могли приуштити неугодну ситуацију. Најбоље је имати функцију избегавања дефекта, јер стакло на стакленим плочама понекад има дефектне производе. Библиотека графова специјалног реза треба да буде све флексибилнија, треба да направи графикон ЦАД-а да буде у могућности да учествује у распореду.

4. Одржавање је згодно

И / 0 и механички сензори на сигналу који нису опремљени превише, непотребним прекидачем и светиљком што је мање могуће, јер једном или на механичком уређају не ради на уређају ће утицати на машину за сечење, вероватноћа отказа компоненте је ниска , мање ожичења је такође мање, лако се проналази грешка и замени делове, најбоље се може дебагирати на екрану све стање И / 0 сигнала. Трошкови одржавања су важан фактор који се мора узети у обзир приликом куповине машине.

5. Уштеда енергије

На исти начин на који се захтеви за величину сечења могу завршити, могућности резања потрошње енергије могу донијети многе користи предузећу. Једна је заштита животне средине и уштеда енергије. Друга је штедња дневних трошкова компаније.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд