+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Савети за одржавање аутоматских резних машина

Прецизно подешавање, аутоматска машина за аутоматско резање папира обезбеђује да тачност предстандардне тачности кључних параметара, прилагођавање тачности регулације укључује широк спектар фактора, неки оператери често користе само пред-инспекцијски систем, Ова метода није ненаучна. Иако систем за претходну провјеру може избјећи папир није на мјесту, папир за затезање редова зуба узрокован непоузданим копчањем папира и другим проблемима, али ако желите стварно прилагодити тачност система кроз систем, промјер сонде мора бити подешен од око 1мм до 0.1мм Од прецизности аларма, чињеница да се то не може постићи. Према томе, треба узети у обзир ваљак притиска, време за папир, регулацију бочних страна и друге факторе, тачност регулације да се подеси на најбољи начин.

Веома је важно да неки оператер искључи ову детекциону функцију за аутоматску аутоматску машину за резање која је изузетно опасна ако се притисне за притискање. Детекција нормалног и откривање папира је затворено, а затим притисните тастер Одсјек за папирну ситуацију, неколико слојева папира ће се одмах надвишавати, изазвати аутомобилску несрећу, велику штету на опреми, а несрећу је врло тешко ријешити.

Редовна замена мазива, аутоматске аутоматске машине за аутоматске машине за резање са аутоматским брзо резањем су веома стриктни стројеви за подмазивање мазива, различити дијелови опреме су потребни брендови за мазива, модел, а посебно замена циклуса за подмазивање уља су детаљније потраживање. Генерално, основна пословна предузећа су у складу са захтевима бренда, модел за куповину мазива, али нехотице на редовној замени мазива. Многе опреме за подмазивање опреме за замену циклуса уља долазе, видјети да је уље у резервоару за гориво и даље врло јасно, уз трошак размишљања, да се одрекне замјене новог плана мазива, нека опрема настави да ради.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд