+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Развојна смјерница машине за сечење

Машина за сечење се широко користи, радни принцип није компликован, технологија за резање углавном је употреба ножа за сечење, челични нож, метални калуп, челична жица, кроз отисак за одређени притисак, у одређени облик . Ако је читава штампана материја притиснула у један графички производ назван "резање"; Ако употреба челичне жице у штампаном материјалу на траговима трагова одлазећих или савијених ознака назива се урезивање; Ако се користи иин и јанг два шаблона, загрејана до одређене температуре, одштампана на површини штампаног материјала са тродимензионалним ефектом шара или фонта који се зове бронзање; Ако основни материјал на другом подлогу назива пасту; Искључујући остатак првобитног дела производа За отпад.

1. Традиционалне налепнице за заштиту жига штампе производних предузећа. Производња у тешка времена, производња и продаја смањују се из године у годину. Разлог је у томе што се производњом високотехнолошких производа, једне од високо ефикасних штампарских стампа за заштиту робних марки и флексографских штампара, повећава штампањем, па чак и ефикасност производње кружног пресовања за штампу је знатно већа од интермитентног штампања, Дие - иза производне опреме.

2. Сечење кругова у кружном притиску ће бити највећа серија штампаних производа за паковање, најбољи начин за умирање. Коришћен је за производне линије флексографског штампања, форме штампарске пресе, валовитог штампања, аутоматске машине за резање, ротационе наљепнице за штампање жигова, штампарске гравуре за штампу, као што су повезивање опреме за штампање и паковање. Са развојем технологије штампе, а нарочито обрадног нивоа кружног бубња за сечење брушења, опсег примене кружног резања ће бити опсежнији, а ефикасност производње резног дијела ће бити додатно побољшана.

3. Са брзим развојем штампарске и амбалажне индустрије, скала предузећа се шири. Аутоматско изравнавање тржишта примене машина за сечење ће наставити да се шири. За разлику од тога, полуаутоматско тржиште продаје машина за сечење плочастих машина ће се додатно смањивати, поред ниске продуктивности, интензитета радне снаге и других разлога, сигурност је слаба, склона несрећама које укључују недостатке разлога главне цесте. Међутим, због обима кинеске индустрије штампања и паковања, јаз између величине овог уређаја имаће одређено тржиште, и даље ће имати улогу.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд