+86-515-88853166

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Додај: Но.9 Цхенгкианг друмског, Даганг град, Ианцхенг Цити, Јиангсу провинције, Кина

ПЦ: 224043

Тел: 0086-515-88853166

Факс: 0086-515-88853166

Маил: јссхуоиинг@хотмаил.цом

Јссхуоиинг@126.цом

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Хидраулична машина за хладну штампу веома је потребна у раду

Хидраулична машина за хладно пресовање је врста машине која је потребна за свакодневни рад машина. Он пружа основу за наш производни рад и убрзава развој наше индустрије алатних машина. Хидраулична машина за хладно пресовање прочитала је упутство прије употребе машине. Перформансе и правилан начин рада. Морамо правилно користити ову машину, да бисмо добили више користи.

Хидраулична машина за хладно пресовање углавном помоћу хидрауличног система, електричног управљачког система, плоче притиска и састава тела. Хидраулични систем се састоји од цилиндра, резервоара за гориво, пумпе за уље, пумпе мотора, блоковог вентила и манометра. Резервоар је напуњен уљем, који пумпа пумпа за уље пумпа за уље пумпе. Уље се шаље у цилиндар повезивањем цеви како би цилиндар радио. Прекидни вентил може учинити преса у процесу екструзије да створи повратни притисак, игра глатку улогу, електромагнетну лопту. Вентил се користи за одржавање притиска постављеног од стране система, а манометар се користи за приказ притиска. Електрични контролни систем се углавном састоји од главног кола и управљачког круга, коло усваја аутоматско прекидач, осигурач и АЦ контактор за наставак преоптерећења, кратког споја, депресијског притиска и заштите од пренапона на притисак Мотор и електромагнетни вентил. Механизам балансирања платна углавном се састоји од балансираног подизног прстена, дизалице, ротирајућег вратила. Комбинација лежаја фиксне ротације, лијево и десно две балансираног сталка монтираног на труп трупа. Два крака ротирајуће осовине су причвршћена са подизањем зупчаника. Оба краја ротирајуће осовине су опремљена са лежајевима тако да се могу флексибилно окретати окретном вратилом. Када се подизна плоча подиже, опрема за подизање не балира рацк? Ротирајте тако да плоча притиска у процесу подизања увек буде уравнотежена. Плафон се састоји од горње плоче и доње плоче. Горње и доње плоче су направљене од заварених профила и челичних плоча. Радни авион је завршио великом глодачком глодачицом како би се осигурала равна и глатка радна равнина. Горња плоча је повезана са цилиндричним штапићем цилиндра, а подизање и спуштање плоче притиска остварује се подизањем цилиндра. Испод плоче под притиском директно заварене до основе трупа. Створити целу конструкцију. Фуселаге је израђен од завареног челика, компактне конструкције, добре чврстоће.

Машина за хидраулично хладно пресовање се углавном састоји од хидрауличних система, електричних управљачких система, плоча и трупа трупа. На почетку употребе морамо провјерити њихове услове сигурности како бисмо осигурали сигурност наше дневне производње, боље за развој наше тешке индустрије, а сви сигурносни стражари не могу бити уклоњени или отворени када се машина покреће. У операцијама како би се осигурало да радна равнина буде глатка и тако даље.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Цопиригхт © Јиангсу Схуоиинг Прецисион Машине Цо, Лтд